Ruilen en Retourneren

Retourneren

Als u niet tevreden bent over de door u bestelde artikelen dan heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. 

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Vraag uw retourformulier aan via onze klantenservice. 

Terugbetalingen

Zodra het product in ontvangst is genomen zal het product zo snel mogelijk geruild worden of zal het aankoopbedrag binnen 7 dagen op je bankrekening teruggestort worden.

Annuleren

Alle bestellingen kunnen worden geannuleerd totdat ze worden verzonden. Als je bestelling is betaald en je deze wilt wijzigen of annuleren, moet je binnen 12 uur contact met ons opnemen. Zodra het verpakkings- en verzendproces is gestart, kan de bestelling niet meer worden geannuleerd. 

Te laat of missende terugbetalingen

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst opnieuw uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds geen restitutie ontvangen, neem je contact met onze klantenservice.

Voorwaarden

  • U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.
  • Producten als ondergoed, lingerie, panty's en verzorgingsproducten (ook parfum) vallen niet onder het retourbeleid van Azotop i.v.m. hygiëne. Deze producten kunnen dan ook niet geretourneerd worden en zullen niet in behandeling worden genomen.
  • Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd of gerestitueerd, tenzij ze beschadigd of defect zijn. Op maat gemaakte artikelen worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen niet worden doorverkocht. Artikelen die niet op maat zijn gemaakt, kunnen worden geretourneerd mits voldaan wordt aan alle voorwaarden.
  • Voorzie de retournering van een track en trace code (eigen kosten)
  • Email op de dag van verzending een foto van de track en trace code 
  • Het retourformulier dient uitgeprint in het pakket te zitten
  • Het product dient in ongebruikte staat opgestuurd te worden
  • Het product dient in originele verpakking aangeleverd te worden
  • Het product wordt gecontroleerd op schade die door toedoen van de klant is toegebracht, het opsturen van een beschadigd product door eigen toedoen wordt dan ook niet in behandeling genomen.